I Hate You Because I Do

sorry about the harsh words.
seriously doh aku benci kau gila babi minah. sumpah wehh. you bajet kau cun depan aku pas2 belakang kutuk2 . aku tak paham kenapa kau nak lebih lebih padahal aku biase je. ehh minah babi, kau tu mcm perempuan yg tak tau malu. patutlah kau takada bf sampai sekarang. kau boleh g mampos ok. bajet baik, bajet lawa, bajet otai, bajet femes. kau , kau dgn semua sekali tu same je. bangsat anjing. sial. aku benci gila kat kau doh. and sebab kau , aku gaduh dgn amen. babiii. kau boleh g mati. even sbb kau aku tak tak caye kat org plg aku caye selama nie. aku doakan kau tak bahagia. sebab kau dah rampas semua org yg aku syg. fuck off bitch.
xo, jo

1 comment:

bzlh azmn said...

ko nye blog semuanye kutuk2 org pehal babe?